Buro huisregels

We willen jullie de beste werkervaring bieden en daarom hebben we een paar Buro huisregels opgesteld:

  1. Bellen mag maar houd rekening met je omgeving.
  2. We vinden het super leuk als je samen komt met een collega of een vriend(in). Probeer alleen op een zachte toon te praten en houd rekening met anderen die zich optimaal moeten kunnen focussen.
  3. We willen je vragen het afval zoveel mogelijk zelf op te ruimen en in de prullenbak te doen. Op deze manier houden we de ruimte netjes en dat beïnvloedt uiteraard ook de productiviteit!
  4. Je mag je eigen eten en drinken meenemen. Houd hierbij wel rekening met je omgeving. Dus liever geen eten wat erg kraakt of eten met een sterke geur.
  5. We willen je vragen zelf de gereserveerde tijd goed in de gaten te houden en zelf Buro te verlaten zodra de tijd om is. Wij vertrouwen hier op je verantwoordelijkheid.
  6. Kom natuurlijk optijd zodat je je uren zo nuttig mogelijk kan besteden. Kom alleen niet te vroeg aangezien er geen ruimte is waar je kan wachten tot je tafeltje vrij is. Mocht je te laat komen kunnen we de gereserveerde uren niet voor je verplaatsen.
  7. We hebben geen kluisjes bij Buro. Daarom is het je eigen verantwoordelijkheid om je eigendommen in het zicht te houden. We kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor verlies of schade aan jouw eigendommen.
  8. We hebben het interieur van Buro met liefde uitgekozen. We willen je daarom ook vragen voorzichtig om te gaan met de meubels en spullen.
  9. Je kan de reservering 24 uur van tevoren annuleren. Je krijgt het bedrag dan teruggestort op je rekening. Dit kan enkele dagen duren.